iof-logo

Norge på topp i verdensrankingen

Marte Reenaas har de siste dagene sanket verdensranking-poeng og topper WRE-lista. Lars Hol Moholdt ble nummer fire på dagens sprint og er nå nummer to på den samme rankingen i herreklassen. Flere andre norske er også høyt oppe på listene til IOF.
lars-hol-moholdt-ski-o-lygna-2011-foto-vidar-benjaminsen

Lars Hol Moholdt har gjort tre gode løp i Ski-o-Tour og ligger på andreplass på WRE-rankingen. Bildet er fra Lygnasprinten.

Med en annenplass på IOFs verdensranking har Lars Hol Moholdt sikret seg et godt utgangspunkt foran vinterens to hovedmesterskap EM og VM. En topp-ti plassering gir beste startposisjoner i mesterskapene.

Moholdt ble i dag nummer fire i Ski-o-Tour, kun 16 sekunder bak vinneren Staffan Tunis fra Finland.

Med dette løpet avslutter Moholdt og resten av den norske troppen nå Ski-o-Tour i Østerrike og reiser hjem for å gå norgescup og NM stafett kommende helg.

Marte Reenaas vant sitt tredje løp på rad i alpene og topper verdensrankingen suverent foran svenskene Kajsa Richardsson og Josefine Engström.

marte-reenaas-ski-o-lygna-2011-foto-vidar-benjaminsen
Marte Reenaas har vunnet alle løpene så langt i Ski-o-Tour i Østerrike. Bildet er fra Lygnasprinten i år.

I dameklassen har Stine Olsen Kirkevik i sitt come-back klatret opp til en 14. plass på rankingen. Stine har ikke deltatt på Ski-o-Touren.

Blant herrene er det Hans Jørgen Kvåle som følger nærmest med en 7. plass. Kvåle ble i dag nummer seks på sprinten i Østerrike.

Eivind Tonna er tiende mann på rankingen, mens Ove Sætra (14), Øyvind Watterdal (15) og Sindre Jansson Haverstad (19) kompletterer bildet med hele seks nordmenn blant de 20 fremste på WRE-lista.