Nordvestgaloppen

Nordvestgaloppen

Navnekonkurranse - Nordvestgaloppen

Nordvestgaloppen leter etter nytt navn og inviterer samtidig OPN.no's lesere til en spennende navnekonkurranse.


Nordvestgaloppen ble arrangert første gang i 1976. I senere år har Nordvestgaloppen blitt arrangert annethvert år vekselsvis med Midnattsolgaloppen.

Nordvestgaloppen kjennetegnes ofte gjennom nydelig natur og nærhet til fjorder, fjell og isbreer. I 2008 kom så mye som 35% av deltakerne fra andre land enn Norge.

Som det kom frem i en pressemelding, her på OPN.no tidligere i dag, er de vakre fjordene på Vestlandet kåret til et topp internasjonalt reisemål.

Fortsetter nedenfor bildet
Nordvestgaloppen 2010. Foto: Karl Helge Albretsen.

Blant annet for å ytterligere øke sin appell og gjennomslagskraft i utlandet jobber Nordvestgaloppen nå med en gjennomgang av arrangementets profilering. I den anledning vurderes et navnebytte.

I denne forbindelse inviterer Nordvestgaloppen OPN.no's lesere til en navnekonkurranse.

- Vi lokkar med premiar i form av gratis deltaking på Nordvestgaloppen 2010, så her er det berre å kasta seg rundt og senda gode forslag på nytt namn, forklarer løpsleder Kjell Kvåle.

Noen stikkord og kjennetegn ved Nordvestgaloppen: Fjorder, fjell, isbreer, internasjonal appell, orientering, 4 løp, sommer, samt grønn, frisk og ren natur.

* Forslag postes gjennom "Skriv et innlegg" like nedenfor her pÃ¥ siden. Frist er søndag 22. november 2009 - Husk å oppgi navn!

---

Nordvestgaloppen 2010.
Pressemeldingen Vestlandet på verdenskartet.



Mulig relevante artikler