Nær dobbel jubel for Fiane Pedersen

Først var han tett på seieren i Oslo City Cup, deretter løp Kristoffer Fiane Pedersen hjem totalseieren i Ås by Night & Fog Cup's finale. Begge deler gjorde han i løpet av tirsdag kveld.

Ås by Night & Fog Cup's finaleløp ble løpt som jaktstart på kartet Hylliåsen-Ulvåsen.

- H17-løypa var på 7,9 km, H17K 5,3 og B/13-16 3,5, forteller Jo Inge Fjellstad til OPN.no på vegne av arrangørene.

Solide seniorer og natt-navn som Anders Nordberg, Jim Øystein Nybråten, Jon Pedersen, Anders Tiltnes og Torbjørn Sagberg måtte alle se seg slått av Ås-UMB Orientering's Kristoffer Fiane Pedersen.

Over 9 minutter skilte vinneren og Nordberg på 2. plass.

Tidligere på kvelden hadde samme Fiane Pedersen vært bare 13 sekunder fra å være aller raskeste løpere i Oslo City Cup's første løp på Bygdøy.