Nå ut med ditt budskap på OPN.no

Nesten hver dag kommer det gode tips inn til OPN.no som av kapasitetshensyn ikke blir fulgt opp. Men fortvil ikke - det finnes 4 alternativer for synliggjøring uten å risikere å bli stoppet av den redaksjonelle flaskehalsen.



Vi har igjen kommet til den tiden på året hvor en ny O-sesong tar til for fullt. Til helgen er det natt-NM og Norwegian Spring.

Helt frem til slutten av oktober går det mer eller mindre i ett med store løp, store stafetter og ulike nasjonale og internasjonale mesterskap.

I en periode på cirka 6 1/2 måned fremover må naturlig nok forannevnte begivenheter få hoved-prioritet for en nettavis som OPN.no.

Dersom din klubb har et arrangement eller en aktivitet dere gjerne skulle ha synliggjort på OPN.no, men samtidig vet at det er "for lite" til å falle inn under kategorien "store / viktige arrangementer", og følgelig ikke vil nå opp i kampen om redaksjonell omtale, så husk at det finnes noen alternative måter for å treffe OPN.no's lesere uten å måtte gå gjennom den redaksjonelle "flaskehalsen".

OPN.no's kalender
Ligger høyt oppe i høyre marg. Er et utmerket blikkfang. Der er alle frie til å selv legge inn sine arrangementer - helt gratis. Eneste forutsetning er at arrangementet ikke kun er for klubbens egne løpere. Her legger du inn arrangementer.

OPN.no's resultatservice
Send inn resultatlink så rask som mulig etter arrangementet via vårt tipsformular. Selv små arrangemeneter med +/- 50 deltakere er av interesse. Denne tjenesten er også gratis. Link til kontaktskjema.

Klubblink venstre marg på OPN.no
Dette gjør det enklere for de av OPN.no's besøkende som ønsker å bevege seg sideveis over til din klubbs nettside. Dere får økt trafikk og oppnår på den måten økt synliggjøring for klubbens egne aktiviteter. Gratis, men en liten motytelse er utlegging av OPN.no's logo på klubbens frontside på nett. Mere om klubblink.

Annonse på OPN.no
Dette koster noen få kroner, men er utrolig målrettet og effektfullt enten man ønsker å drive trafikk inn på egen side eller kun "branding / merkevarebygging". Mere om annonsering.




Mulig relevante artikler