Olav Lundanes omkranset av ungdom i Haldens UFO-gruppe.

Olav Lundanes omkranset av ungdom i Haldens UFO-gruppe.

Lundanes trener Haldens ungdomsgruppeHaldens  verdensmester Olav Lundanes går inn som inspirator, motivator og o-teknisk oppfølger i Haldens UFO-gruppe og får tittelen UFO-ambassadør.

UFO (Ung Frisk Opplevelse) er Halden Skiklubbs ungdomsgruppe og består av ca 50 ivrige orienteringsløpere i alderen 9-16 år.

Olav holdt et foredrag med tittelen ”Olav som barne- og ungdomsløper” da gruppas kick-off ble avholdt på Høiåshytta forrige torsdag. 

En lydhør forsamling ungdommer fikk blant annet høre om store bommer fra barndomstiden, drømmer om VM-gull, karttegning som 12-åring og Olavs allsidige barneidrettsår.

Forsamlingen fikk stille spørsmål til Lundanes, og både eldre og yngre UFO’er fikk svar på alt fra hva han spiser til frokost, hvor mange ganger han har blitt disket, hva han tenkte da han løp ut som tredje beste lag på Tiomila i år, og mye mye mer…!

Olav skal utover sesongen ha flere temakvelder med UFO og skal i tillegg ha o-teknisk oppfølging og rådgiving av de eldste UFO’ene.

- Vi i HSK er stolte av å ha verdensmestre i klubben, og vi er utrolig glad for at Olav tar seg tid til denne jobben mot våre ungdommer, sier sportslig leder i ungdomsgruppen Kjetil Bjørlo.

Link til Halden Skiklubb
Mulig relevante artikler