Inger Liv Bjerkreim Nilsen vant Oslo City Cup på Oppsal. Foto: Vidar Benjaminsen.

Klart for Oslo City Cup-finale

Oslo City Cup har pågått siden 5. april. Tirsdag 10. mai er det klart for femte og siste løp i Oslos tradisjonelle sprintcup. Da er det duket for jaktstart med resultatene fra 3 av de 4 første løpene som utgangspunkt.

Finalen arrangeres av Nydalens Skiklubb og løpet går fra Kringsjå skole ved Sognsvann. Området bør være lommekjent for utallige o-studenter som har hatt studentbolig i nabolaget.

I H/D17- klassene kjempes det om pengepremier til de tre beste sammenlagt. Leder i disse klassene gjør Mattias Karlsson, Bækkelaget, og Inger Liv Bjerkreim Nilsen, Lillehammer.

For Bjerkreim Nilsens del så står kampen om seieren i første rekke mot Galina Vinogradova, Halden, som starter 32 sekunder bak, dersom hun velger å løpe. Foreløpig er ikke den russiske damen påmeldt.

I herreklassen har Karlsson 1,02 minutter tilgode på kollega Mikkel Lund.

Tettest oppgjør kan vi nok forvente i H13-16 der tre Nydalsløpere er innenfor 28 sekunder. Først ut i den klassen er Erik Olsvik Dengerud foran Jonas Madslien Bakken og Eivind Høydal.

Hele 800 løpere har tatt del i et eller flere av løpene i årets OCC, og kl.18.45 smeller startskuddet for jakstarten i årets finale.