Stuper

Stuper

Innendørs seier til Oscarsson og Maurset

I helgen ble det arrangert innendørs orientering i Drammensbadet. Løpet var en oppfølger av fjorårets uoffisielle NM på samme arena.

Med et kart i målestokk 1:400 og flere etasjer å forholde seg til, var løypene på ingen måte lette. Alle løpere løp først en prolog på ca. 7 minutter. De ti beste gikk videre til en finale med vinnertid rundt 5 minutter.

I de to hovedklassene, H17 og D17, var Jonas Juveli, Lillomarka, raskest av guttene, mens Maren Jansson Haverstad, Konnerud, var raskest i dameklassen.

Resultater fra prologen finner du her.

I herrenes finale var det fjorårsvinneren NIcholas Oscarsson fra Lillomarka som tok seieren. På plassen bak kom prologvinneren Juveli. Tredjeplassen gikk til Lillehammer-løperen Dag Lofthus. Lofthus kom forøvrig rett fra NM ski-o langdistanse tidligere på dagen.

Det ble også seier til fjorårsvinneren Silje Uhlen Maurset fra Ås-UMB. Hun var kun 10 sekunder foran Anette Baklid fra Konnerud som tok andreplassen. Tredjeplassen gikk til Runa Fremstad fra Larvik.