sun_seilebat

Gueorgiou overlegen - Niggli presset

Mandagens World Ranking løp i Portugal viste med all tydelighet at Thierry Gueorgiou ikke har ligget på latsiden i vintertreningen. Derimot fikk Simone Niggli uventet kamp av noen ungjenter.
Thierry-gueorgiou-pom-2011



Thierry Gueorgiou intervjues i Portugal (foto fra arrangørens side).

Dagens mellomdistanse i Portugal bød på 6,0 km for herrene og 5,0 km for damene.

Thierry Gueorgious vinnermarginal var på nesten to minutter ned til ukrainske Oleksander Kratov.

På tredjeplass fulget den lille overraskelsen, Jonas Vytautas Gvildys fra Litauen. Han var ytterligere drøye minuttet bak.

Blant damene var det denne gangen tre unge jenter som presset Simone Niggli til døra.

Simones klubbvenninne i Ulricehamn, danske Maja Alm, var kun 39 sekunder bak Niggli. Maja som er 88-modell, kan allerede nå se konturene av en stor sesong.

På delt tredjeplass fulgte så to ungjenter i form av den svenske juniorjenta Tove Aleksandersson og Finlands Venla Niemi. Disse jentene var kun sekundet bak Maja Alm.

Aleksandersson, som er 92-modell, er for tiden midt mellom to sesonger. Om nøyaktig to uker starter VM i skiorientering i Sverige, og der skal hun igjen bytte idrett for å ta opp kampen mot Marte Reenaas, Barbro Kvaåle og de andre spesial-ski-o-løperne.

Finske Venla Niemi er født 1990 og er således første års senior. Hun har tidligere gullmedalje fra junior-VM mellomdistanse i Göteborg 2008, og ser ut til å ha gjort gode forberedelser foran inngangen til seniorklassen.

Link til Portugal O-Meeting 2011

 




Mulig relevante artikler