Trafikken på OPN.no etter at nyhetsformidling over til WorldofO.com ble kuttet i september 2013. Grafikk: OPN.no/Google Analytics.

Trafikken på OPN.no etter at nyhetsformidling over til WorldofO.com ble kuttet i september 2013. Grafikk: OPN.no/Google Analytics.

Fortsatt høy trafikk på OPN.no uten World of O

Kommentar

Som formidlet for snaut 2 uker siden har nettavisen OPN.no valgt å avrunde synliggjøring av sin store nyhetsflom på strømningstjenesten WorldofO.com. Dette slo naturlig nok IKKE negativt ut i våre trafikktall - her forklares hvorfor:



Bakgrunn: OPN.no har tatt farvel med WorldofO.com

Nettavisen OPN.no har helt siden 1. november 2004 bygget opp en meget god forankring og et sterkt omdømme innenfor o-sporten.

Dette ser vi et tydelig utslag av nå, la meg utdype;

Mens personlige blogger og andre nettsider med liten produksjon av interessant innhold, nærmest er avhengige av en strømningstjeneste som WorldofO.com for å få trafikk inn på sin nettside, vil godt forankrede nettsider, med mye nyttig og engasjementsskapende innhold, ikke være det.

Av denne enkle, men dog så innsatskrevende grunn, holder trafikken på OPN.no - Orientering på nett - seg fortsatt høy og stabil til tross for at OPN.no valgte å kutte "navlestrengen" over til strømningstjenesten WorldofO.com.

Benytter anledningen til å takke alle, enten du er fast leser av OPN.no, eller bare "tilfeldig innom" fra tid til annen, for at du benytter OPN.no som nettsted, og ønsker samtidig dere alle en fin høst :)

Se også
OPN.no har tatt farvel med WorldofO.com

Kommentar Geir Nilsen
Redaktør og eier av selskapet bak OPN.no


blog comments powered by Disqus


Mulig relevante artikler