OPN.no har tatt farvel med WorldofO.com

Ikke lenge etter at nettavisen OPN.no - Orientering på nett - så dagens lys, helt tilbake i 2004, ble det også blåst nytt liv i WorldofO.com. Siden har disse to nettstedene samarbeidet til det beste for o-sporten. Torsdag valgte vi å avrunde samarbeidet for denne gang.



Det har vært en ære å samarbeide med en så kunnskapsrik person som Jan Kocbach og hans nettbaserte tjeneste for videreformidling av andres o-nyheter - nettstedet WorldofO.com.

Kocbachs kunnskap i seg selv er en ting, men det som imponerer aller mest ved denne sympatiske orienteringsløperen fra vest er hans evne til å omforme teoretisk kunnskap til matnyttige løsninger, og ikke minst gjennomføringsevnen han viser med tanke på det å sette disse løsningene ut i det virkelige liv gjennom gode tjenester bygget opp på en tiltalende og brukervennlig måte.

I praksis har samarbeidet mellom WorldofO.com og OPN.no i hovedsak handlet om at førstnevnte nettsted automatisk har hentet over nyhetsoverskrifter og ingresser fra sistnevnte, for så å gjøre disse tilgjengelige for WorldofO.com sitt publikum.

Samarbeidet har vært målrettet, godt og fruktbart - Allikevel har OPN.no kommet frem til, med utgangspunkt i en rekke ulike aspekter, at det vil være mest hensiktsmessig at samarbeidet i denne omgang settes på vent og/eller avrundes. 

Derfor har jeg anmodet WorldofO.com om å skru av videreformidlingen av OPN.no's nyheter på sin nettside.

Alt har sin tid - og inntil videre blir det da slik at det brede spekteret av innhold på OPN.no ikke lenger vil hentes opp på WorldofO.

I denne forbindelse formidlet Jan Kocback gjennom mikrobloggen Twitter følgende budskap torsdag denne uka:

"Good bye to @OPNno and thanks for many interesting stories and good cooperation! OPN asked to be removed from WoO today #orienteering"

Og gjennom ovenstående ord har nå også nettavisen OPN.no - Orientering på nett - gjort budskapet kjent!

Takk for samarbeidet Jan og WorldofO.com :)
O-hilsen Geir - OPN.no


blog comments powered by Disqus


Mulig relevante artikler