fjell

Bergen - en oase i o-Norge

Bergenserne får til det samarbeidet verken Trondheim eller Oslo klarer. Kretslag og felles treninger for alle klubber. Lørdag er det klart for Urb-O Extravaganza.
bergen-hok-blogg-2010


Hver onsdag og lørdag vinteren gjennom er det topp tilrettelagte kart-treninger i Bergen. Onsdager nattløp og lørdager o-tekniske treninger. Og treningene benyttes av løpere fra alle Bergens-klubber.

Vareggs ansatte trener, svenske Niklas Profors, bruker sin kompetanse på å lage gode økter.

Kretslagstrener og ildsjel Jørn Ove Woldsdal, IL Gneist, bruker også mye tid på bergensklubbene.

Når bergenserne i tillegg nyter godt av Jan Kocbach sin web-kompetanse, mannen bak World Of O, så har de mye slagkraft samlet i byen.

Gjennom en meget oppegående kretsblogg, HOK-bloggen, får løperne god informasjon om terminlister, samlinger og treninger.

Via jevlige e-post utsendelser får de ytterligere informasjon. OPN.no plukket opp denne meldingen foran lørdagens trening:

- Urb-O Extravaganza är en ny spännande träning. Här gäller det att hålla uppe koncentrationen och ha god kartkontakt, forteller Niklas Profors. 

- Vintern har kopplat ett stadigt grepp om Bergen, och därför blir det en specialträning i Sandvikens gator.

Men bergenserne tar ikke juleferie før det er helt nødvendig. Siste felles trening før jul går onsdag 22. desember. Da er det nattløp på Flaktveit.

Andre juledag er det så klart for det tradisjonelle Romjulsløpet på Stord. Dette helt særegne løpet vil mange bergensere og andre vestlendinger ha med seg.

Med så gode treningsopplegg og entusiastiske trenere og ledere må det komme noe ekstra godt ut av satsingen i Bergen. Det er OPN.no overbevist om.

Link til HOK-bloggen med info om aktiviteter i Bergen
Link til Romjulsløpet på Stord 2. juledag

 




Mulig relevante artikler