NM-stafett på Beitostølen i 2010, her ved Damien Renard til venstre og Espen Hultgreen Weltzien. Foto: Geir Nilsen/OPN.no.

NM-stafett på Beitostølen i 2010, her ved Damien Renard til venstre og Espen Hultgreen Weltzien. Foto: Geir Nilsen/OPN.no.

300 unike poster venter på Beitostølen

- Jørn Sundby har cirka 300 unike poster som han merker ferdig denne uken, kartene trykkes i løpet av neste uke, forteller en entusiastisk Erik Østli til OPN.no i forkant av O-Festivalen på Beitostølen.


Tidligere denne uka kjørte OPN.no innom løpskontoret for O-Festivalen på Beitostølen. Da var Erik Østli i full gang med å preparere kart, poster og alt annet som hører med rundt en massemønstring som O-Festivalen. Et godt tegn på at en av årets største begivenheter i o-løypa nærmer seg.

Arrangementsdagene er fredag til søndag, 22.-24. juni. Ordinær påmeldingsfrist er mandag 11. juni og per nå er tallene på god vei til å passere 1.000 påmeldinger per dag.

- I sentrum av Beitostølen blir det St. Hans-fest, røper Østli.

Selve feiringen av midtsommer finner sted ved Arnolds Pub og på menyen står stort bål, salg av grillmat og drikke. I tillegg utescene med live musikk og diverse aktiviteter, med mer.

Hakket viktigere enn St. Hans-festen er nok løpsterrenget og hva det har å by på.

Fra arrangørhold opplyses det at terrenget på Beitostølen ligger fra 750-1.100 meter over havet. Terrenget varierer fra åpent og lettløpt til områder med mer tett skog og nedsatt løpbarhet. Terrenget inneholder mange myrer og en del stier/veier/skiløyper. Terrenget er meget variert og er en nytelse for enhver orienteringsløper.

Mange av OPN.no's lesere har gjennom NM og Hovedløpet stiftet bekjentskap med terrenget de siste sesongene og nå er altså turen kommet for resten av o-Norge.

Se O-Festivalen.com for informasjon om påmelding og alt annet du trenger å vite.


blog comments powered by Disqus


Mulig relevante artikler