What do the ants say - Se hva som er mulig når man trekker i samme retning!

Ukloke valg fra ledelsen i kombinasjon med generelt svake ledere og fravær av lederskap gjør at o-sporten ikke bare står i stampe, den forvitrer, mens beslektede idretter har vind i seilene. Mens NOF-pamper og innleide konsulenter reiser Norge rundt for å bygge papirtårn, er det noen små flittige skapninger som gir oss svaret på hva som skal til.



Filmen nedenfor er tatt frem av Sigmund Hov Moen, et meget kjent navn for mange skiløpere og også jevnlig bidragsyter hos nettavisen Langrenn.com.

Ikke mere enn noen få minutter trenger Sigmund og hans team, herunder de som spiller hovedrollene, de flittige maurene, for å skape gode refleksjoner og ettertanke.

Refleksjoner og ettertanke som er like aktuelle enten det er snakk om idrett og orientering, arbeidsliv eller andre områder.

Som man ser handler det om å stake ut riktig kurs, og deretter følge den i størst mulig grad i fellesskap.

I dag er situasjonen den at o-toppene i styre og stell, herunder den administrative ledelsen på sentralt hold, peker ut feil vei, en rekke blindveier den selvtenkende grasrota og folkedypet naturlig nok ikke vil være med på.

NOF - Se og lær av maurene - Se hvordan de løser sin "Euro-krise"!


Videoen heter "What do the ants say" fra YouTube-kanalen Sigmund Hov Moen.

---

Fotonote
NOF-president Einar Tommelstad og NOF's generalsekretær Bjørnar Valstad er fortsatt inne i sin intervjunekt overfor OPN.no, ikke ulikt FRP-statsråden Anders Anundsen sin væremåte overfor Tønsberg Blad høsten 2013. Dermed ønsker Valstad og Tommelstad, som overhodet ikke svarer på henvendelser, heller ikke å benytte seg av sin tilsvarsrett.


blog comments powered by Disqus


Mulig relevante artikler