VM - Konkurs

Kommentar

Ikke bare er det innført VM hvert eneste år, men det er fra de administrative orienteringstoppene også pøst på med øvelser og kvalifiseringer. Hvilken arrangør har ryggrad til å bære noe slikt. Nå spekuleres det til og med rundt sommerens VM i Finland med tanke på konkurs.



I denne tråden hos Orienterare.nu http://www.orienterare.nu/T/1614 står det å lese at VM i Finland 2013 risikerer konkurs.

Dette er naturlig nok ikke en villet utvikling, men at det skulle gå denne veien for VM i orientering, så store, omfattende og mangfoldige kravspesifikasjonene for mesterskapene har blitt, samtidig som dette også arrangeres hvert eneste år, med en hærskare av distanser og kvalifiseringer, er helt å forvente.

Vi alle får håpe at Norges Orienteringsforbund, som tross alt bør være pinlig berørte over sin delvise boikott av VM i vårt naboland (ref. halv tropp blant damene), gir en solid skjerv inn i et spleiselag for å redde VM's økonomi, slik at o-sporten slipper ydmykelsen av at VM blir slått konkurs, samtidig som o-sporten også unngår at hardt arbeidende ildsjeler og entusiaster på det lokale arrangørplanet blant våre finske venner eventuelt blir sittende med regninga.

Kommentar
Geir Nilsen - Redaktør OPN.no

Fotnote
NOF-president Einar Tommelstad og NOF's generalsekretær Bjørnar Valstad ønsker ikke å bli intervjuet av OPN.no om emnet.


blog comments powered by Disqus


Mulig relevante artikler