Vestfold 2-dagers. Arrangørfoto.

Vestfold 2-dagers - Forhåndsrapport: – Generelt er det helt bart og fint i terrengetLarvik Orienteringsklubb og Sandefjord Orienteringsklubb arrangerer Vestfold 2-dagers neste helg, altså siste helg i mars.
 
Som vanlig er det et arrangement der Sandefjord OK arrangerer ett løp, og Larvik OK det andre.
 
Vestfold 2-dagers pleier å være det største arrangementet i sesongstarten på Østlandet.
 
I år er det mellomdistanse på programmet begge dager. 
 
Sandefjord arrangerer på Østerøya på lørdag, med arena i Skjellvika, nede ved sjøen! Sandefjord arrangerer dessuten et lite nattløp fredag kveld, i Marum like sørvest for Sandefjord ("Marumnatta"). Se også egen innbydelse i Eventor (terminlisten). Nattløpet har noe lengre løyper, og fellesstarter.
 
Larvik står ansvarlig for løpet på søndag - den 31. mars. Dette foregår i Dolviskauen, et meget krevende og bra skogsterreng, til tross for at det er nær kysten. Her ble det arrangert NM junior i 1999, og Hovedløpet i 2015.
 
På Østerøya er det nå helt bart, og flotte forhold! Vi har hatt en vinter med ganske mye snø, men det er nå nesten bart i terrenget ute i Dolviskauen også. Generelt er det helt bart og fint i terrenget, men det ligger noe snø i noen åpne områder. Det er meldt om bra vær de neste dagene, og ikke minst neste helg!
 
Fortsetter nedenfor bildene
Vestfold 2-dagers. Arrangørfoto.
Smakebiter fra Vestfold 2-dagers 2019. Arrangørfoto.
 
Vi har pleid å ha rundt 500 deltakere på Vestfold 2-dagers, og håper på like mange i år. Det er fremdeles noen dager til påmeldingsfristene går ut.
 
Lenker
* Mere om Vestfold 2-dagers på deres Facebook-side
 
* Vestfold 2-dagers 2019 på Eventor:
- Marumnatta fredag
- Lørdagens løp
- Søndagens løp
 

blog comments powered by Disqus


Mulig relevante artikler