Tøffere i Veteran-NM enn Veteran-VM

- Ikke alle finner tid og anledning til å delta i Veteranmesterskapet i orientering på Beitostølen, kanskje konkurransen på hjemmebane blir i tøffeste laget i forhold til World Masters, spør Erik Østli overfor nettavisen OPN.no.

Løpsleder for kommende weekends Veteranmesterskap på Beitostølen, Erik Østli, har ordet;

I sommerens World Masters eller Veteran-VM, som enkelte ynder å kalle det var det flere norske vinnere.

På damesiden vant Toril Kvaal D 70, og blant herrene vant Jørgen Mårtensson og Anton Bjartnes hver sin distanse i H 50, Tom A Karlsen vant H 60 og Roar Forbord vant H 70.

Vi ser Toril Kvaal, Jørgen Mårtensson og Tom A Karlsen stiller til start i tre av de tøffeste klassene.

Mårtensson i H 50 hvor han møter bl a Jon Bjørgum, Yngvar Christiansen, Bo Engdahl og Erlend Slokvik, mens Tom A får Sigurd Dæhli og Svein Jacobssen å bryne seg på.

Vi registrerer også nesten 60 påmeldte i H 65 på lørdagens langdistanse, og blant damene er det samme aldersklasse, D 65 som samler flest, hele 35 løpere.

Totalt vil det avvikles i overkant av 1150 starter på tre dager med et svakt gulnende høstløv på 800 til 1100 meters høyde som bakteppe.