Petter Thoresen

Petter Thoresen

Thoresen: - Vågsnes var vanskelig sak

Vårens navn forbigått i NOM-uttaket

Sigve Vågsnes har gått fra topplassering til topplassering gjennom hele våren. På helgens uttaksløp til nordisk mesterskap fulgte han opp med 4. og 7. plass på lang og mellom. Allikevel fant ikke Petter Thoresen plass til han i den 11 mann store troppen. - Sigve Vågsnes var en vanskelig sak, innrømmer landslagssjefen.


- Sigve viste gode takter på testløpene, allikevel er det vanskelig å bli noe annet enn et godt stykke ned på listene med de resultatene, forklarer Petter Thoresen.

Norges landslagssjef forteller videre at han har gitt Vågsnes en utfordring.

- Sigve må fortelle oss hva han vil med sin O-satsing.

Thoresen understreker at løpere som tas ut enten må fylle forbundets målsetninger gjennom å være løpere for fremtiden og/eller at de er så gode at de bidrar til å fylle de resultatmessige målsetningene i det aktuelle mesterskapet.

- Så 33-åringen er ikke for gammel?

- Nei, verken alder eller om man er gruppeløper spiller noen rolle. Vi har en bra dialog med Sigve, og dersom han bestemmer seg for å satse fullt og helt på orientering så vil han naturlig nok bli backet opp i forhold til de resultatene han leverer, presiserer Petter Thoresen.

Samtidig røper Thoresen at det er veldig gode sjanser for at Sigve Vågsnes blir å finne i den 12 mann store troppen til verdenscupen i O-festivalen i slutten av juni.




Mulig relevante artikler