Ski-O-spørsmålet NOFs styremedlemmer ikke vil besvare

Kommentaren

Innholdet i denne kommentaren taler for seg selv, ingen ingress er nødvendig for å "lokke" leserne inn i saken.



I januar nå i år, som et eksempel, hadde nettavisen Langrenn.com følgende tall:

* 2,4 millioner sidevisninger.
* 795.000 besøk.
* 254.000 unike besøkende.
* Snitt-tid per besøk på 3 minutter og 37 sekunder.


Flere enkeltdager gjennom vinteren har vært godt over 40.000 besøk per døgn. Den ene rekorden etter den andre har falt i vinter med tanke på trafikk.

Fra tid til annen løfter Langrenn.com skiorientering frem i lyset overfor den store massen av besøkende. Ikke fordi Langrenn.com mangler stoff å publisere, ikke fordi at stoff om skiorientering er noen umiddelbare klikkvinnere, men fordi at jeg i min rolle som eier og redaktør av Langrenn.com ønsker å hjelpe hardt arbeidende idrettsutøvere til å få litt publisitet både ut mot et større publikum og mot flere av sine sponsorer, samtidig som min fartstid som o-løper siden 1976 gjør at det også av den grunn kan være hyggelig å vise frem skogens idrett, orienteringen, for andre enn kun de som leser OPN.no.

I samband med omtale av skiorientering hadde Langrenn.com noen spørsmål tidligere i vinter. For å søke svar ble nedenstående e-poster sendt i retning NOFs sine styremedlemmer.

Årsaken til at det ble sendt til disse, henger sammen med at verken den ansatte informasjonsmannen Ivar Haugen, generalsekretær Bjørnar Valstad eller NOF-president Einar Tommestad svarer på henvendelser - de har alle gjort som strutsen.

E-poster sendt til NOFs styremedlemmer:

************

13. desember 2013
Den 13.12.2013 20:25, skrev Geir Nilsen - Langrenn.com:

Hei NOF's styremedlemmer!

Fra tid til annen retter jeg spørsmål til Ivar Haugen, dette da jeg har forståelse av at han er tildelt en rolle i Norges Orienteringsforbund med tanke på betjening av media.

Hans standardsvar gjennom lang tid (de gangene jeg vel å merke får tak i ham) later til å være "Her må jeg henvise til Bjørnar Valstad".
For så vidt et ok svar det, selv om det for en media-mann virker litt snodig at selv meget enkle spørsmål må løftes oppover i systemet.

Men nå er situasjonen den at Bjørnar Valstad ikke svarer på henvendelser (ikke per telefon, ikke per mail og heller ikke når jeg har møtt opp personlig på hans kontor), hvilket Haugen jo også er kjent med. I tillegg svarer heller ikke NOF-presidenten Einar Tommelstad på henvendelser.

Når jeg da senest i dag, på vegne av nettavisen Langrenn.com og bedriften Langrenn.com AS, ikke får selv svært enkle spørsmål besvart, tillater jeg meg å forstyrre dere via e-post en fredags kveld med følgende spørsmål til dere:

* Hvem i Norges Orienteringsforbund er det som følger opp media?

Håper på rask respons fra dere da dette handler om synliggjøring av pågående aktiviteter nå i vinterhalvåret.

For de av dere som eventuelt ikke er så godt kjent med nettavisen Langrenn.com nevner jeg fort at denne er langrennsløperes faste stoppested på nett. Trafikken lå forrige vinter i området rundt regnet 15.000 til 34.000 besøk på daglig basis. Ta gjerne en titt innom: http://www.langrenn.com

Benytter anledningen til å ønske dere fine førjulsdager, en flott julehøytid og en bra vinter både i og utenfor skisporet!

Skihilsen Geir
--
Geir Nilsen - Langrenn.com
Ansvarlig redaktør Langrenn.com
Daglig leder Langrenn.com AS
Tlf. +47 97 07 99 07

************

20. desember 2013
Den 20.12.2013 08:01, skrev Geir Nilsen - Langrenn.com:

Hei igjen alle sammen!

Avventer respons på nedenstående (red. anm. "ovenstående" her i artikkelen) - Hvem av dere følger opp? - Når kan jeg ta høyde for å få en tilbakemelding?
Haster litt (mye) da det gjelder Langrenn.com's synliggjøring av skiorientering i inneværende sesong.

Skihilsen Geir
--
Geir Nilsen - Langrenn.com
Tlf. +47 97 07 99 07

************

20. februar 2014
Den 20.02.2013 18:34, skrev Geir Nilsen - Langrenn.com:

Hei nok en gang alle sammen!

Med blant annet gårsdagens VM-gull i skiorientering for juniorer ble denne igjen aktuell, se mailene nedenfor.
Håper å høre fra dere så snart som mulig, spesielt da det nå er over to måneder siden min første e-post i sakens anledning.

Benytter anledningen til å ønsker dere fine OL- og vinterdager fremover!

Skihilsen Geir
--
Geir Nilsen - Langrenn.com
Tlf. +47 97 07 99 07

************

Nå har det gått ytterligere en måned og enda har det ikke kommet noen tilbakemelding fra knippet av faste styremedlemmer, og trioen Tommelstad, Valstad og Haugen er også fortsatt like tause og lukkede.

Trenger jeg nok en gang å minne om norsk orienterings svake resultater de siste årene på det administrative og sportslige planet med videre - ting har gjerne en sammenheng!

Til helgen har for øvrig Norges Orienteringsforbund sitt O-Ting - Da skal strutsefamilien møtes og de skal informere og ha meningsutveksling med representanter fra kretser/klubber/medlemmer om status og fremtidige veivalg.

- Vi får da håpe at president, styremedlemmer og generalsekretær, samt deres skribent, løfter hodet opp fra sanden!

Kommentar Geir Nilsen
Redaktør OPN.no, og ditto for Langrenn.com


blog comments powered by Disqus


Mulig relevante artikler