post_skjerm

Roland Hürlimann-Lindseths minneløp

- Vi i Nydalen mistet enda en løper altfor tidlig da Roland Hürlimann-Lindseth døde av kreft bare 37 år gammel den 3. oktober. Roland var en typisk o-løper, som elsket å løpe i skogen og tok et tak for klubben når det trengtes, forteller Per Øyvind Stene. Sammen med kamerater arrangerer Stene nå et minneløp lørdag 31. oktober til inntekt for et nyopprettet minnefond i Rolands navn.
Roland Hürlimann Lindseth. Foto: Pål Christian Ingierd.


Roland Hürlimann-Lindseths minneløp.
Innbydelse til Rolands minneløp.

Minnefondets statutter
Roland vil at pengene skal gå til noen som virkelig trenger det, til noe som vil gjøre en forskjell. Ikke for å bli minnet for sin egen del men for at de som mottar det kan få mulighet til "å utføre noe de vil minnes". At Roland gjennom fondet kan hjelpe å realisere drømmer han selv fikk realisert. Mulighet for å gi livskvalitet. Om pengene skal gå til en eller flere mennesker eller en organisasjon eller oppstart av noe nytt, det er opp til gruppen å bestemme.

OPN.no's lesere som ønsker å støtte Rolands minnefond, men ikke har anledning til å delta i løpet lørdag 31. oktober kan benytte kontonummer 9723.13.95540.

Alt om Rolands minneløp.




Mulig relevante artikler