Papirtårn, korthus og luftsslott

Kommentar

Hvordan skape flere o-løpere? Jo, vi bygger tårn av A4-ark!



Jeg leste nylig på Orientering.no (O-forbundets egen nettside) om innholdet på forbundets landsomfattende rekrutteringsturné.

To ting slo meg.

Det ene var:
Hvorfor hyre inn eksterne folk som foredragsholdere, når det er mange dyktige ansatte i NOF sitt sentrale apparat. Fra tidligere vet vi at både Einar Tommestad (NOF-president) og Bjørnar Valstad (NOF's generalsekretær) gjennom feilprioriteringer har gjort sentrale stillinger uttrygge (noe de også innrømmer selv at stillingene har blitt), da bør man satse på egne gode krefter i en slik turné, i stedet for eksterne.

Det andre var:
Hvordan i all verden kan Tommestad og Valstad tro at det blir flere orienteringsløpere av at det brukes verdifull tid på bygging papirtårn?

Årsaken her må vel trolig være at de ønsker at det ute i klubbene bygges noe som er enda svakere fundamentert enn deres egne korthus og luftslott, slik at deres posisjoner ikke utfordres fra et sterkt og slagkraftig folkedyp.

Kommentar
Geir Nilsen - Redaktør OPN.no

Fotnote
NOF-president Einar Tommelstad og NOF's generalsekretær Bjørnar Valstad ønsker ikke å bli intervjuet av OPN.no om emnet.


blog comments powered by Disqus


Mulig relevante artikler