Foto: Geir Nilsen/OPN.no.

Foto: Geir Nilsen/OPN.no.

OPN.no donerte nettadressen Orienteering.is til Island

For en del år siden gjorde OPN.no i samarbeid med den norskbosatte bulgarske kapasiteten Ivo Danailov et artig stunt. Gjennom en prosjektperiode som strakk seg over noen måneder drev vi sammen den internasjonale nettavisen Orienteering.is.



Nettavisen Orienteering.is fikk raskt relativt god trafikk og Ivo Danailov og OPN.no fikk testet ut det vi ønsket.

Nemlig, spørsmålet om det fantes en interesse der ute for å lese daglige nyheter, reportasjer og intervjuer om de største o-løperne i internasjonal og sportslig sammenheng? Svaret var et ubetinget JA!

Med unntak av Bjørnar Valstad, som i sin rolle som generalsekretær i Norges Orienteringsforbund på merkelig vis stakk kjepper i hjulene også i forbindelse med Orienteering.is, så det ut til at en samlet o-verden frydet seg over Orienteering.is sin tilstedeværelse som nettavis.

Uansett, nettstedet ble avrundet etter noen måneder i henhold til den planen Danailov og OPN.no hadde satt opp da vi innledet prosjektet, både Ivo og jeg hadde fulle "avtalebøker".

Nettadressen Orienteering.is i seg selv er ganske så unik, og opp gjennom årene har OPN.no fått flere henvendelser om ervervelse av den.

Blant annet fra ildsjeler på Island var det stor interesse for dette domenet.

Løsningen ble at OPN.no for en tid siden ga Orienteering.is i gave til folk med forankring i det islandske o-landsskapet.

I så måte er det ekstra hyggelig å se at Orienteering.is nå har et liv hos våre naboer i vest!

Geir Nilsen
Redaktør OPN.no

---

Fotonote
NOF's generalsekretær Bjørnar Valstad er fortsatt inne i sin intervjunekt overfor OPN.no, ikke ulikt FRP-statsråden Anders Anundsen sin væremåte overfor Tønsberg Blad høsten 2013. Dermed ønsker Valstad, som overhodet ikke svarer på henvendelser, heller ikke å benytte seg av sin tilsvarsrett.


blog comments powered by Disqus


Mulig relevante artikler