NYHET: Dagens Bilde fra Orienteringsbilder.no

I samarbeid med den helt nye nettsiden Orienteringsbilder.no presenterer OPN.no fra og med torsdag denne uka "Dagens Bilde" nedenfor nyhet nummer 4. Instagram og #orientering ligger til grunn for den nye tjenesten. Om man klikker på "Dagens bilde" kommer mann rett inn i et univers av ferske og spennende orienteringsbilder tatt av glade o-løpere. En klubb som bruker dette aktivt er Fredrikstad Skiklubb.



Inn til den nye tjeneste Orienteringsbilder.no er det altså flere veier:

* En mulighet er å legge opp "Orienteringsbilder.no" som en av sine nettfavoritter.

* Et annet alternativ er å klikke på knappen "Orienteringsbilder.no" i øvre del av venstre marg her på OPN.no.

* Som en tredje mulighet kan man klikke rett på "Dagens Bilde" nedenfor nyhet nummer 4 her i nyhetssklia på OPN.no.

Men samtidig er det også naturlig  nok tillatt å bare glede seg over de fine bildene som løftes frem som "Dagens Bilde", uten å gå videre inn på "Orienteringsbilder.no".

Orienteringsbilder.no er tuftet på den populære siden Langrennsbilder.com som har vært på lufta gjennom skisesongen vi nå er på tampen av - Begge nettsider er tjenester levert av selskapet bak nettavisen Langrenn.com.

Som del av disse bildesidene ligger bildedelingstjenesten Instagram i bunnen - der er det "Kari og Ola o-løper" som laster opp bilder de ønsker å dele med andre. Dersom de legger på "knaggen" (hashtag) #orientering blir bildene synlige på Orienteringsbilder.no. Fra Orienteringsbilder.no kan man igjen klikke videre på bildet og komme over til vedkommendes Instagram-side.

En klubb som bruker #orientering i Instagram aktivt er Fredrikstad Skiklubb, med sin Instagram-side "fskfans" - Som følge av at de legger på #orientering blir deres bilder altså også synlige på Orienteringsbilder.no.




Mulig relevante artikler