Reklamerer for Night Hawk med å dele ut stafettens visittkort og Dumle-kjærligheter. Foto: Geir Nilsen/OPN.no.

Reklamerer for Night Hawk med å dele ut stafettens visittkort og Dumle-kjærligheter. Foto: Geir Nilsen/OPN.no.

Norges morsomste dugnad

Noen dugnader er artigere enn andre, slik som for eksempel det å stå på et av våre storløp og dele ut Dumle-kjærligheter i reklame for et av høstens høydepunkter, Night Hawk og Day Hawk i Bærum.


Arrangørene i IL Tyrving skriver dette om konseptet de nå bygger opp i Bærum, like sørvest for Oslo:

Night Hawk er den berømte Krokskogstafetten - gjenopplivet og oppgradert.

Night Hawk inviterer til en sosial og prestisjefull o-stafett i noen av Norges morsomste o-terreng. Stafetten er stilpasset alle og vi inviterer 14-16, 17+ og veteraner til Krokskogen for å løpe o-stafett.

Vi har et løypeleggerteamet som vil ha fokus på å lage løpbare løyper. Alle får løpe orientering, ikke gå.

Vi lager en stafett som er sosial for klubben, utfordrende o-teknisk og løpbar for deltagerne og alle o-klubber skal delta
.

For å samle deltakere til et arrangement er 1. bud markedsføring. Dette gjør Night Hawk blant annet gjennom annonsering her på OPN.no.

Men Tyrving-gjengen spiller også på andre strenger for at flest mulig skal bli klar over hva som skjer den 2. uka i august 2013.

På vei hjem fra søndagens SOL-renning i Norwegian Spring ved Varteig Kirke i Østfold ble nemlig de mange deltakerne stoppet opp av blide ungdommer som delte ut visittkort med informasjon om Night Hawk og Day Hawk, samt gode Dumle-kjærligheter.

Fra OPN.no fikk de, som bildet øverst i artikkelen viser, hver sin Langrenn.com-buff i bytte for slikkeriet - med andre ord en hyggelig vinn-vinn-situasjon for alle parter!

Night Hawks hjemmeside


blog comments powered by Disqus


Mulig relevante artikler