Illustrasjonsbilde fra verdenscupen i Oslo sommeren 2013. Foto: Geir Nilsen/OPN.no.

Illustrasjonsbilde fra verdenscupen i Oslo sommeren 2013. Foto: Geir Nilsen/OPN.no.

Minner foran O-Tinget om dette nitriste bildet

Kommentar

Sent høsten 2012 fikk storskjermprosjektet i følge NOF sin husskribent stående applaus fra orienteringslederne. Bildet er fra verdenscupen i Oslo tidlig sommeren 2013. Til helgen er det O-Ting. Tinget er det høyeste formelle organet i norsk orientering.



OPN.no ønsker alle tingdeltakere et godt O-Ting og anmoder samtidig, ikke minst på vegne av grasrota og folkedypet i norsk orientering, om at dere denne gangen tar sunne, gode og bærekraftige beslutninger - herunder omlegging av den svært uheldige og aktivitetsdempende arrangørskatten/løpsavgiften på hele 30/43 prosent.

Og med tanke på det svindyre Storskjermprosjektet - Det har like mye livets rett som mageplasket Nordic Tour.

nb! Bildet er ikke "photoshoppet" (manipulert). Det er rett og slett ikke interesse for storskjerm på denne type begivenheter. Folk vil løpe sitt eget løp, sammenligne veivalg og strekktider med hverandre. Kostbare teknologiske løsninger trekker ikke folk - Orienteringsløpet er fortsatt en arena hvor det sosiale og kameratskapet, ved siden av en tur i skogen, er det som trekker.

Selv om generalsekretæren hevder at "nye tider, krever nye løsninger" så er det slik at lokale ildsjeler, lokal aktivitet og lokal synliggjøring er tidløse og bærende bjelker som gir resultater. For den sentrale administrasjonen og o-sportens overordnede ledelse handler det derfor om å vanne riktige blomster om man ønsker vekst for skogens idrett - orienteringen!

Ha et godt O-Ting!

Kommentar Geir Nilsen
Redaktør OPN.no - Orientering på nett


blog comments powered by Disqus


Mulig relevante artikler