luftfoto_norefjell_01

Luftig premie i Fjord-O West

Om man er i toppen i H/D 21 i sommerarrangementet Fjord-O West, også kjent som Nordvestgaloppen, og i tillegg veier under 100 kilo.., så kan man vente seg en skikkelige luftetur i premie.


- Fjord-O West 2012 går samtidig med Ekstremsportveko på Voss. Dette gjør at vi ønsker en ekstrem vri på arrangementet – og nå har vi gleden av å meddele at Skydive Voss sponser oss med to tandemhopp i fallskjerm og to “try-it” pakker (hurtigkurs, og tur opp i fly, men uten hopp), opplyser arrangørene.

- Tandemhoppene settes opp som premie i D21- og H21-. Detaljene er ikke helt på plass enda, men sannsynligvis vil hoppet skje på siste dag av Fjord-O. Avhengig av hvor tidlig Skydive Voss må vite navnet på deltakerne vil det muligens være den som leder sammenlagt etter dag 3, eller dag 2 som vinner hoppet. Hoppet vil være personlig, så om vinneren ikke vil hoppe går det til nestemann på resultatlista. Øvre vektgrense på tandem hopp er 100 kg, heter det videre på deres nettside.

Fjord-O.no fortsetter:
- “Try-it”-pakkene vil bli trukket ut på loddtrekning blant alle deltakere over 18 år på dag 2 eller 3. Dette innebærer som sagt ikke hopping i fallskjerm, men gir en flott mulighet til å se alt som skjer fram til et hopp.

- Vi i Fjord-O gleder oss stort over å kunne tilby en slik mulighet og er svært takknemlige for at Skydive Vossgir oss en slik premie. Sjekk ut Skydive Voss sine hjemmesider http://www.skydivevoss.no/ for mer sitrende informasjon. Her kan du også booke ditt eget tandemhopp nå, hvis du vil være sikker på å få hoppe, uavhengig av resultatene i skogen, står det også å lese.

Fjord-O West 2012 sin hjemmeside

blog comments powered by Disqus


Mulig relevante artikler