Ledige plasser i Birkebeinerløpet 8. juni

- Det er allerede 6.323 påmeldte Birkebeinere til løpet, men det er fortsatt ledige plasser på alle distanser - Birkebeinerløpet 21 km, HalvBirken 11 km, UltraBirken 55 km, UngdomsBirken løp og BarneBirken, melder arrangørene til OPN.no.

Dette er sommerens Birkenfest i "joggesko-utgave":

Løpstrasè Birkebeinerløpet
Den nye løpstraseen fra 2012 med start på Birkebeineren Skistadion og mål ved Håkons Hall ble godt mottatt av deltakerne.

UltraBirken løp
Start er på Sjusjøen langrennsarena og målgang ved Håkons Hall, Lillehammer. Løypa går fra Sjusjøen via Lunkefjell, Reina, Reinsfjell, Pellestova, Nevelfjell, Nysæterhøgda, Lunkefjell, Sjusjøen, Heståsen, Birkebeinerbakken, Spiten, Mesnasaga og videre til mål ved Håkons Hall. Løypa er på 57 km.

HalvBirken løp
HalvBirken løp arrangeres i år for 7. gang. Løypa er på 11 km med start på Birkebeineren Skistadion og målgang ved Håkons Hall, Lillehammer. Løypa går på stier i skogsterreng, se løpstrasè

UngdomsBirken løp
UngdomsBirken løp arrangeres for 9. gang. Det er start og mål ved Håkons Hall, Lillehammer. Løypa er på 4,7 km i fint terreng sør for Håkons Hall. Alle som er 12-16 år kan delta. Alder regnes pr 31.12.13. Les mer om UngdomsBirken løp her

BarneBirken løp
BarneBirken er for alle gutter og jenter i alderen 0-11 år. Det er ingen tidtaking. Løypa går i lett terreng i området sør for Håkons Hall. Start og mål er på Stampesletta friidrettsarena. Første start er kl. 15.00. Alle som fullfører får diplom, medalje og premie. Det er underholdning og aktiviteter for barna i start- og målområdet.

Og ikke glem, Birkebeinerløpet er flyttet fra midten av september, til første halvdel av juni fra og med i år. Årets dato er 8. juni 2013.