Klubben i mitt hjerte



Norges idrettsforbund, Nordea, P4 og Dagbladet står sammen om kampanjen Klubben i mitt hjerte. I perioden 12. - 25. november kan alle stemme på hvilket idrettslag som har størst plass i deres hjerte.

Alle som driver med idrett har én eller flere klubber med en spesiell plass i hjertet. Idrettslaget er grunnsteinen i arbeidet med å skape god aktivitet, positive miljøer, idrettsglede og fellesskap i lokalmiljøene.

- Norges idrettsforbund ønsker å løfte fram idrettslagenes fantastiske arbeid, blant annet gjennom kampanjen Klubben i mitt hjerte. Gjennom de to ukene kampanjen varer vil vi fokusere på gleden og samholdet i hverdagen i norsk idrett, sier idrettspresident Børre Rognlien.

- I løpet av den perioden kan alle vi som ønsker å takke våre egne idrettslag stemme på - og jobbe for - at akkurat vår klubb vinner flere hjerter og muligheten for å ta del av utstyrspremiene. Som idrettspresident oppfordrer jeg hele Idretts-Norge til å delta, og vise at vi verdsetter frivilligheten, idrettsgleden og fellesskapet i våre idrettslag.

I år kan det stemmes på Klubben i mitt hjerte innenfor seks ulike klasser, slik at alle idrettslag, samt bedrifts - og studentidrettslag har mulighet til å vinne. Vinnerne av de ulike klassene kan vinne penger til utstyr fra 25.000-100.000 kroner.

Les mer om Klubben i mitt hjerte på www.idrett.no




Mulig relevante artikler