Illustrasjonsbilde. Foto: Geir Nilsen/OPN.no.

Illustrasjonsbilde. Foto: Geir Nilsen/OPN.no.

Klart for Nydalten i Maridalen

Snøen er smeltet i Maridalen, og Nydalens SK ønsker velkommen til årets ordentlige o-sesongstart i Oslo søndag 12. mai. Den tradisjonsrike Nydalten inneholder i år Trimtex Cup og uttaksløp til Unionsmatchen for ungdom. Senior- og junior-løpere får også en fin mulighet for å spisse formen foran viktigere løp som kommer.


Det nærmer seg 600 påmeldte, men foreløpig er det bare noen få toppløpere som har meldt sin ankomst. Men påmelding er fortsatt mulig, så her bør noen av o-stjernene i området også kjenne sin besøkelsestid.

Årets arena for Nydalten er Maridalen skole, og man benytter kartet fra NM mellomdistanse 2012.

Og med fjorårets flotte NM-arrangement i minne, burde det være få grunner til ikke å besøke Maridalen for o-løpere på søndag. Arrangement, kart, løyper og stemning blir trolig av beste sort.

Det nærmer seg 600 påmeldte, og det ender kanskje nær 700, det er veldig bra syns arrangøren.

Alle Oslo-klubbene stiller som ventet mannsterkt, men også andre utenfor Oslo-gryta planlegger tur til Maridalen søndag.

Det er gledelige påmeldingstall, med ca. 120 rekrutter (under 13år) og over 140 ungdommer i klassene D/H13-16.

Verdt å merke seg også 6 veteraner i klasse H80-, og disse skal tas godt i mot på Maridalen skole, sier arrangøren på sine web-sider.

I H21 skal deler av NTNUI’s solide 1.lags mannskap fra Tiomila få prøve seg mot bl.a. Oslo-veteranene Leif Størmer og Pål Skogedal.

Men her forventer man etteranmeldinger, og håper at noen lokale toppløpere vil vise seg fram i det flotte Maridalsterrenget.

I D21 blir det også spennende å se om Ragnhild Haga får fart på o-skoene, etter en meget god langrennssesong.

Seniorene skal jo ha VM-testløp på Løten i Pinsa, så her blir det muligheter for å finspisse formen.

De yngste juniorklassene har også brukbare startfelt, og i H19-20 stiller flere av landets aller beste, med Fossum’s Borger Melsom i spissen, så her forventes høyt nivå på prestasjonene.

Etteranmelding er fortsatt mulig på nettet, fram til fredag 10.mai kl 20:00. Deretter etteranmelding på arena på løpsdagen så lenge arrangøren har nok kart.

Nydaltens hjemmeside


blog comments powered by Disqus


Mulig relevante artikler