sko_02

Karlsson og Toftdahl sprintet raskest

Mattias Karlsson fra Halden og Heming/Njårds Tuva Toftdahl var raskest blant nær 500 løpere i det 2. løpet av Oslo City-Cup.

Toftedahls tid på den 2,6 km lange løypa var 16:15. Betty Ann Bjerkreim Nilsen fra Lillehammer OK fulgte som nr. 2, 6 sekunder etter, mens det var ytterligere ett lite sekund ned til Linn Hokholt fra Kolbotn/Skimt OL på 3. plass.

Blant gutta var den svenske landslagsløperen Mattias Karlsson raskest med tiden 12:24. Den danske bækkelagsløperen Mikkel Lund var nummer 2, hele 44 sekunder etter Karlsson. Også siste pallplass gikk til en utlending med norsk klubbdrakt, tyske Torben Wendler, som løper for Halden SK. Han hadde 10 sekunder opp til Lund.

Løpet ble arrangert av Lillomarka O-lag og gikk i området ved Bredtvedt kvinnefengsel i Groruddalen tirsdag kveld.

Resultater: Se resultatstolpen i høyre marg.