Hausken vant KM Mellom med 6 minutter

Innlagt i Folloløpet ble det i helgen arrangert KM Mellomdistanse for Akershus og Oslo. Der ser vi at Anne Margrethe Hausken Nordberg vant den 4,7 km lange D21-løypa med 6 minutter. Også H21 ble vunnet av en innflytter, foran en 47-åring, og deretter en ung løper fra Buskerud. Vinneren av H19-20 hadde hele 10:41 i KM-tid (også kalt tur-o på tid) og ble med det gruset av de 3 første løperne i D19-20.



Resultater lyver ikke og som man forstår, det står mildt sagt elendig til i Akershus og Oslo o-krets med tanke på bredt anlagt og godt fungerende elitevirksomhet på junior- og seniornivå.

Gjennom ungdomsår hylles kretsens løpere opp i skyene, blant annet på glanset papir gjennom O-forbundets kanaler, men det hele forvitrer fullstendig når løperne passerer myndighetsalder.

Allikevel, man må glede seg over de som faktisk stiller opp og tar del i skogens idrett, uansett nivå og uansett alder, og som resultatene viser var det i helgen i området 500 deltakere som jaktet poster i traktene rundt Seiersten i Drøbak.

Komplette resultater alle klasser.




Mulig relevante artikler