Utsnitt av kart til Gneist 2-dagers siste helgen i mars 2014.

Utsnitt av kart til Gneist 2-dagers siste helgen i mars 2014.

Gneist gnistrer til med sesongstart og 2-dagers o-fest denne helgen

IL Gneist arrangerer den norske sesongstarten rett sør for Bergen gjennom sitt 2-dagers både lørdag og søndag. Siste dag blir det ekstra liv og røre med jaktstarter på programmet.



- IL GNEIST har gleden av å invitere til Gneist 2-dagers med jaktstart, heter det i invitasjonen.

Lørdag har 204 påmeldte latt seg lokke til dette flotte tiltaket nå på tampen av mars, mens 196 er påmeldt til søndag. Totalt er det per nå 229 unike løpere påmeldt i følge Eventor.

Om terrenget heter det at det er meget varierende.

- Alt fra lettløpt furuskog til knudrete og vanskelig kystterreng. En god del dyrket mark som er lov å løpe på. Stedvis mye vei og sti, men også noen tunge myrer i de lengste løypene søndag, formidler arrangørene.

Og som vanlig vil PM inneholde mer eksakt info.

Kartutsnittet øverst i artikkelen er fra en av helgens løyper i Gneist 2-dagers.

---

ps! Da både forbundets nettavis og den nye nettsiden onorge.no skuffer og utrolig nok klarer å overse dette flotte arrangementet vest i Norge fullstendig, velger OPN.no å publisere ovenstående. Dette da sesongstarten faktisk er en god og ikke minst viktig begivenhet. Dette gjør vi altså denne gangen, selv om vi har donert bort vår nyhetstrafikk over til nettopp NOF og nevnte onorge.no. Men NOF pleier gjerne å ha startvansker på sin nettavis om våren, samt at onorge.no på generell basis fortsatt ser ut til å slite med produksjon av stoff. Så da stiller OPN.no opp også denne gangen. Og kjenner vi de nevnte aktører rett, så våkner de kanskje litt til liv av dette, men på den annen side klarte de jo begge å overse da flere hundre løpere fra grasrota reiste til Nordjysk 2-Dages for noen uker siden.


blog comments powered by Disqus


Mulig relevante artikler