Gi NOF-presidenten en formell e-postadresse

Kommentar

I disse dager ligger utlysningen etter ny generalsekretær til Norges Orienteringsforbund ute på Finn.no. Søknaden skal sendes til en privat "Gmail"-adresse som etter en tur i nettuniverset havner hos dagens NOF-president.



E-postadresser av typen hotmail, online, gmail etc. etc., er noe man gjerne forbinder med ungdom og studenter.

For voksne som har lagt studietiden bak seg kan det også være greit å ha en slik uoffisiell e-postadresse til private formål, ved siden av jobbadressen man har fått. Eller eventuelt kanskje om man driver et lite firma.

Om man har det absolutte toppvervet i ulike organisasjoner, selv om de er tuftet på frivillighet og dugnadsånd, er det derimot naturlig, og nær sagt en selvfølge, at det benyttes en formell e-postadresse knyttet opp mot denne organisasjonen.

I et slikt perspektiv burde NOFs administrasjon forlengst sørget for at president Einar Tommelstad var tildelt en orientering.no-adresse.

Tross alt har han hatt rollen i flere år allerede.

Dette handler også litt (les: mye) om hvordan man oppfattes i møte med nåværende og potensielt nye samarbeidsparter, samt også ved andre anledninger.

Helheten er som kjent satt sammen av detaljer, og det er summen av detaljene som avgjør hva sluttresultatet blir. Derfor bør man ikke la noe så enkelt som å sette opp en egen unik formell e-postadresse for øverste leder bli dyttet til side til fordel for annet. Det å sette opp en e-postadresse er normalt også meget raskt gjort.

Bli for øvrig ikke overrasket når OPN.no kan formidle at for eksempel presidenten i Norges Skiforbund kan treffes på e-postadressen "fornavn.etternavn@skiforbundet.no".

Slik burde NOF-administrasjonen sørget for at det også var for Einar Tommelstad.

Nå må derimot de som vurderer å søke rollen som ny generalsekretær forholde seg til adressen "etternavn@gmail.com".

Dette fremstår ikke som profesjonelt - Men, med egen ansatt webansvarlig i O-forbundets korridorer bør dette heldigvis nå raskt la seg løse!


blog comments powered by Disqus


Mulig relevante artikler