logo_hl_09

Favorittene leverte i Kretsstafetten

Hovedløpet 2009 - Konnerud og Drammen

Vestfolds jenter hadde til slutt romslig margin bakover, men det var med nød og neppe at guttene fra Oslo og Akershus gikk seirende ut av onsdagens Kretsstafett i Hovedløpet.


Å spå vinnere i stafetter er risky business, og da spesielt ungdomsstafetter.

Allikevel dristet OPN.no seg forleden dag til å tippe nettopp kretsene Vestfold og Akershus og Oslo som vinnere i onsdagens kretsstafetter under Hovedløpet.

Dette holdt stikk - så vidt...

Jenter 14 til 16 år
Etter to etapper var det et kobbel av jenter som kjempet helt i tet. Men så festet Larvik OK's Runa Fremstad grep om stafetten og løp Vestfold O-krets inn til solid seier.

Med sitt gull i D15 på langdistansen, gull i dagens stafett og sølv på sprinten er unge Fremstad, etter hva OPN.no registrerer i forbifarten, Hovedløpet og O-landsleirens O-dronning.

Gutter 14 til 16 år
Blant guttene var det spennende helt til siste slutt. Akershus og Oslo O-krets åpnet som nummer to, men falt tilbake til 10. plass på andre etappe, nær 5 minutter etter teten.

På ankeretappen tok Raumar OL's Håvard Haga i bruk sitt supertalent og gikk som et spyd gjennom feltet. Seiersmarginen for Akershus og Oslo lød på 21 sekunder.

O-kongen ser ut til å være Jonas Madslien Bakken fra Nydalens SK. Hans beholdning i klasse H14 ble gull på sprinten og i stafetten, samt sølv på langdistansen.

---

Resultater - Hovedløpet Kretsstafetten
Drammen / Konnerud - 12. august 2009

Hovedløpet 2009
Hovedløpet 2009

Tradisjonen tro ble det også i år utvist stor kreativitet i løpsantrekkene i denne Kretsstafetten, som alvoret tatt i betraktning tross alt er en relativt uhøytidelig avslutning på Hovedløpet og O-landsleiren - som i år har vært arrangert i Drammen og omegn i regi av Konnerud IL.

---

Komplette resultater
Hovedløpet 2009




Mulig relevante artikler