Eskil Kinneberg. Foto: Geir Nilsen/OPN.no.

ESKIL KINNEBERG ER VERDENSMESTERTirsdag ettermiddag publiserte vår søsterside et fyldig oppslag som viser at Eskil Kinneberg nå er verdens beste orienteringsløper.

Han sikret seg nemlig VM-gullet da verdensmesterskapet i orientering for alvor tok til med mellomdistanse i Latvia i går.

Før VM er over skal det også løpes stafetter og langdistanse.

Når dette er gjort vil vi ha fasiten på hvem som blir mesterskapets VM-konge.

Kinneberg har nå ett solid napp, men både Olav Lundanes og Daniel Hubmann virker å være svært så innbitte etter sine 6. og 2. plasser i nevnt rekkefølge på mellomdistansen.

Samtidig er det nok noen andre også, blant de som har vaket i vannskorpa noen år, som ønsker å ta steget for å vise at de behersker hovedøvelsen, den tradisjonsrike langdistansen.

De som følger skogens idrett på fast basis vet også at Eskil Kinneberg er en mann som behersker å løpe fort både langt og lenge, kanskje tiden nå er inne for en Kinneberg dobbel, han er god nok til det, for ikke å si Kinneberg trippel, det kan bli norsk gullreprise i stafetten, men sveitserne virker uhyre sterke nå, ikke minst med sine 2, 3 og 4. plasser i gårsdagens oppgjør.

* Se den komplette rapporten og alle resultater fra Kinnebergs VM-gull, samt også damenes innsats


blog comments powered by Disqus


Mulig relevante artikler