Illustrasjonsbilde fra starten i en av våre ungdomsstafetter. Foto: Geir Nilsen/OPN.no.

Illustrasjonsbilde fra starten i en av våre ungdomsstafetter. Foto: Geir Nilsen/OPN.no.

Egen ungdomsstafett i Night Hawk

- Night Hawk får en egen stafett for ungdom - Day Hawk, smiler Anders Tiltnes når OPN.no er i kontakt med ham. - Her blir det klasser for D14-16 og H14-16, og fullt trøkk for ungdommene.


- Vi håper mange ønsker å bli igjen på Østlandet etter O-landsleieren (OLL) og stafetten i Hovedløpet som går 3 dager før Day Hawk, sier Anders Tiltnes til OPN.no.

- De sprekeste ungdommene kan ta en nattetappe i Night Hawk fredag kveld om de ønsker, eller bare være med for å se på stjernene, legger han til.

Det er mange som ønsker at o-sporten skal være en helt åpen og inkluderende idrett. I så måte er Day Hawk av den meget fleksible varianten.

Anders Tiltnes forteller:

- De som vil stille vennelag, kretslag eller regionlag kan selvsagt det, selv om vi håper det blir mange morsomme klubbdueller.

- Vi ønsker å gjøre Day Hawk til kjempeprestisje for ungdommene, avrunder Anders Tiltnes på vegne av arrangørene i IL Tyrving.

Datoer for Night Hawk og Day Hawk er fredag 9. og lørdag 10. august 2013. Ungdomsstafetten Day Hawk går i sin helhet lørdag.

Stafettene gjennomføres i traktene rundt Sandvika i Bærum, rett vest for Oslo.

Hjemmeside for Night Hawk og Day Hawk


blog comments powered by Disqus


Mulig relevante artikler