Dette er virkelig skogens idrett!

Se det herlige kartet og den deilige løypa fra Anders Nordberg

Sympatiske Øystein Sørensen, eikergutt som nå løper for Nydalen, formidlet noen meget kloke ord til meg i OPN.no's barndom. "Få vil skrive, men mange vil lese!". Dette korte, konsise, smarte og helt riktige budskapet er noe jeg den dag i dag bringer med meg inn i mitt daglige arbeide innen innholdsproduksjon til en stadig større flora av nettsider. Her følger en liten "tilbakebetaling", som få vil skrive om, men som mange vil lese (se), til Øystein:



Fra Øystein Sørensen sitt rom i Nydalen Skiklubs kartarkiv henter vi denne ferske og innbydende go'biten. Skrevet og løpt av Øystein selv, i en løype, etter hva vi forstår, tatt frem av Anders Nordberg.

O-morgen i villmarka (09.04.2014)
- Frisk morgenøkt i snødrev. Fløt veldig bra rundt. Åpent terreng, hvor jeg fokuserte på å løfte blikket og orientere på store detaljer lengre framme. Prøvde å finne bra traseer i de knotete områdene ved å holde meg oppå de åpne ryggene.

* Klikk her for å se den deilige 8,7 kilometer lange løypa på kartet Krokhol.

nb! Krokhol ligger inn mot det avlange nord-sør vannet Svartoren langt sør i Østmarka ved Oslo. Ikke så langt unna Vangen, for de som er voksne nok til å huske o-samlingene der i tidligere tider. Kort fortalt blir da Krokhol mellom Enebakkveien og Vangen (klikk for å se o-kartet plassert i Google Maps).

PS! Lysten på flere kart, løyper og veivalg. Se boksen "Siste Kart" øverst i høyre marg her på OPN.no. Hver linje i boksen fører deg direkte til et kart.


blog comments powered by Disqus


Mulig relevante artikler