Skiorientering

Audun slått av Espen

I O-løypa er fortsatt Audun Hultgreen Weltzien sterkest, men i skisporet ble han i helgen satt på plass av lillebror Espen.

I forbindelse med Skandinavisk Cup i langrenn i svenske Torsby i helgen deltok fjorårets sølvmedalje-vinner fra VM-stafetten i Trondheim, Audun Hultgreen Weltzien, i lørdagens renn.

I den 15 kilometer lange løypa ble han klokket inn til tiden 43:49.7. Det holdt til 121. plass for løperen fra IL Tyrving, som i skisporet går for Strindheim IL.

50 plasser høyere opp i resultatlista finner vi yngste blad Weltzien, Espen. Tidsmessig skilte det 1 minutt og 43 sekunder mellom gutta. Espen går for Kjelsås IL og løper for tiden orientering for den svenske klubben Järla.

Martin Johnsrud Sundby vant herreklassen.

Beste O-løper denne dagen var for øvrig Britt Ingunn Nydal (NTNUI). Hun gikk inn til 3. plass, bare slått av Vibeke Skofterud og Maiken Caspersen Falla.

---

Bilde: Damien Renard (venstre) og Espen Hultgreen Weltzien på 1. etappen under NM-stafetten på Beitostølen 2010. Foto: Geir Nilsen / OPN.no.