Utsnitt fra innbydelsen til 2-mila i regi av Asker Skiklubb. Gul pil lagt på av OPN.no.

ARNTZEN GIR OPN.NO FIN GRATISREKLAME I INNBYDELSE TIL LØP

Det gjelder å spille hverandre gode - Takk til Arntzen for god drahjelp i så måte!1. november 2004 er det 14 år siden OPN.no kom på lufta.

Nettsiden pulserer fortsatt, og det selv om det er gjort flere forsøk på å avrunde, men så lenge publikum klamrer seg fast og vi fortsatt ser at OPN.no er den eneste frie tenketanken innenfor o-bevegelsen, så er man vel bare nødt til å ta ansvar også videre.

I så måte er det hyggelig å se at Arntzen (ikke Arthur (AKA Oluf), men Bjørn-Willy) gir OPN.no verdifull gratisreklame i forbindelse med innbydelsen til Asker SKs flotte høstløp, 2-mila.

Se nedre del av ovenstående grafikk (skjermdump fra løpets innbydelse).

OPN.no's redaktør deltok selv i 2-mila for et par år siden etter å ha mottatt en hyggelig og personlig invitasjon fra arrangørhold.

2-mila er et nydelig arrangement av den typen som danner grunnfjellet innenfor o-bevegelsen, og er et arrangement som kan anbefales på det varmeste, selv på kalde høstdager og selv om vi har latt oss fortelle at det ikke er hvert år at løypene er "feel good" i like stor grad.

Men det var de så absolutt ved Solli i Vestmarka høsten 2016. Og vi har fått følgende gode og beroligende forsikring hva gjelder årets arrangement;

– Løypene er i år løpbare i motsetning til i fjor da de bar et større preg av "hvem overlever dagen".

2-mila arrangeres søndag 28. oktober 2018.

OPN.no takker så mye for fin gratisreklame fra arrangørkorpset og har nå gitt en håndsrekning tilbake som forhåpentligvis gir noen ekstra navn i startlista, kanskje til og med noen eliteløpere (hadde vært gøy for arrangører og andre deltakere å se noen av dem i et vanlig løp på tampen av sesongen)!

* Påmelding til 2-mila gjør du hos Eventor på denne lenken


blog comments powered by Disqus


Mulig relevante artikler