425 løp lagt inn i terminlisten på OPN.no

Kommentar

Da har OPN.no gjort jobben med å laste inn internasjonale-, nasjonale-, krets- og nærløp, samt mesterskap for 2014, 425 i tallet, fra Eventor og til oversikten i høyre marg. Dessverre ønsker ikke O-forbundet, ved generalsekretær Bjørnar Valstad, at OPN.no ser nærmere på mulighetene for et mer elegant og dynamisk samspill mellom medieaaktører som OPN.no og Eventor, men OPN.no både håper og tror dere allikevel finner nytte og glede i oversikten slik den nå er.



Norges Orienteringsforbund ved deres generalsekretær, Bjørnar Valstad, blokkerer dessverre mulighetene for at det blir sett nærmere på hvordan besøkende på OPN.no på et smidig vis kan få økt tilgang til helt oppdaterte data fra Eventor.

Samtidig blokkerer Valstad også for at det blir sett nærmere på hvordan OPN.no kan legge til rette for mere elegant sideveis bevegelse av dere som besøker OPN.no og over til Eventor sin terminliste.

Automatisk uttrekk av direktelinker til resultater er også noen av de mange aspektene Bjørnar Valstad stenger ute.

Konsekvensen av Bjørnar Valstads tilnærming til det å nekte brukermessig verdiøkning av fellesskapsinformasjonen i Eventor er jo da naturlig nok at arrangører potensielt taper deltakere og oppmerksomhet og også at NOF selv gjennom dette går glipp av inntekter fra arrangørskatt/løpsavgift.

Mens stadig flere offentlige aktører åpner opp for data og informasjon de tidligere har hatt liggende i skuffer og skap, forfekter o-sportens daglige leder, Bjørnar Valstad, fortsatt lukkethet og blokkering. Også på dette området viser han altså at tiden har reist i fra ham!

Og vi alle vet jo hvordan trendlinjene har utviklet seg for o-sporten i hans tid i sjefsstolen, og det i en tid hvor beslektede idretter har hatt vekst og vi på toppen av det hele også har en grønn bølge.

Uansett, så lenge styret ikke ber Bjørnar Valstad om å fratre fra en posisjon han gang på gang har vist at han ikke har ferdigheter til å ivareta, må vi akseptere dagens løsning for "interaksjon" mellom Eventor og OPN.no.

Og det betyr at det nå, ved hjelp av åpne løsninger i Google Kalender, ligger så mye som 425 aktiviteter godt plassert i høyre marg her på OPN.no. Forhåpentligvis vil du la deg lokke til å ta del i både små og store løp av skogens idrett - orienteringen - gjennom sesongen 2014!

Kommentar Geir Nilsen
Redaktør OPN.no

---

Fotonote
NOF-president Einar Tommelstad og NOF's generalsekretær Bjørnar Valstad svarer fortsatt ikke på henvendelser og de er fortsatt inne i sin intervjunekt overfor OPN.no, ikke ulikt FRP-statsråden Anders Anundsen sin væremåte overfor Tønsberg Blad høsten 2013. Dermed ønsker Valstad og Tommelstad, som altså overhodet ikke svarer på henvendelser, heller ikke å benytte seg av sin tilsvarsrett og de ønsker heller ikke å forklare hvorfor de ikke ønsker informasjon i Eventor spredd ut i flest mulige kanaler for å på den måten skape økt aktivitet.


blog comments powered by Disqus


Mulig relevante artikler