NOF-mannen Ivar Haugen hevder det er 150 satsende o-løper i Norge. Foto: Geir Nilsen/OPN.no.

NOF-mannen Ivar Haugen hevder det er 150 satsende o-løper i Norge. Foto: Geir Nilsen/OPN.no.

150 satsende i Norge..

Orienteringsforbundets husskribent, Ivar Haugen, forteller på forsiden av O-forbundets nettside at det er 150 satsende orienteringsløpere i Norge.



Til redaksjonskontoret har nettavisen OPN.no - Orientering på nett - mottatt en e-post med følgende ordlyd:

- Så du orientering.no – nå er det rekordmange, 150!, som satser orientering. Jeg sjekket NM-lista og så at kravet for å satse var å være under 2 min pr km bak vinneren.

Etter tipset ble det avlagt et besøk hos NOF for å se hva dette dreier seg om. Der slår det i mot en på forsiden at det angivelig skal være 150 satsende o-løpere i Norge.

Men Ivar Haugen er rask med å korrigere seg selv og det oppblåste tallet ned til 130 allerede etter noen få setninger.

Etter hva OPN.no forstår skal dette oppslaget dreie seg om at NOF har invitert norske juniorer og seniorer til å kunne søke om plass på landslaget.

Med erfarne Kenneth Buch ved roret som ny landslagssjef skulle man kunne tro at Norges Orienteringsforbund var i stand til å gjøre uttak til landslaget uten å sveive i gang en omfattende søknadsprosess - Men, det er klart, det enorme NOF-byråkratiet skal holdes sysselsatt - et "godt grep" i så måte er å behandle en mengde Excel-ark fra 150, eller var det 130?!, "satsende" orienteringsløpere..

Kommentar Geir Nilsen
Redaktør OPN.no

Fotnote
NOF-president Einar Tommelstad og NOF's generalsekretær Bjørnar Valstad ønsker ikke å bli intervjuet av OPN.no om dette viktige emnet.


blog comments powered by Disqus


Mulig relevante artikler