ansikt

10Mila
- Igjen under 30 år

- Snittalderen på laget er for første gangen på 10 år under 30 år. Dette lover utrolig godt for fremtiden, sier 10Mila-generalene Sigmund Vister og Pål Tveter i Indre Østfold Orienteringsklubb.


Begge røper at det begynner å spøke for sine egne plasser på Tio-laget etter fast plass i over 20 år.

- Tore Rambøl, som har verdensrekord i antall Tiomila-starter, er igjen ute av laget. Uansett er han selvfølgelig med til 10Mila som manager og trofast støttespiller, forteller klubben fra Østolds dype skoger.

De lovende Vister gutta (Anders og Martin), unge Stian Jensen, Simen Haugerud og Svend Sondre Frøshaug er med. Alle er under 20 år. Martin Vister, Indre Østfold OK's (IØOK) beste løper, er naturlig satt opp på den "gjeve" långa natten.

I tillegg til sluggerne Tveter og pappa Vister, er evigunge Thomas Bedin, krigsskolestudent Stian Overskeid og landslagets mediekontakt, Claes-Tommy Herland, såvidt inne på IØOKs lag.

- På IØOKs kvinnelag er det tidligere landslagsløper i friidrett, Åse Brødholt, som er satt opp på ankeretappen. Tidligere storløper Anne Haugerud, opprinnelig fra Halden, får åpningsetappen, mens unge Guro Kolstad, Marie Bolstad og Trude Sletten løper de andre etappene, opplyses det om avslutningsvis.

---

Indre Østfold OKs hjemmeside.




Mulig relevante artikler