1.240 debatt-innlegg på kort tid

Orienteringsidrettens demokrati hadde opplagt ikke vært det samme uten nettavisen OPN.no. For som statistikken hos vår leverandør av kommentar-funksjonen viser, er det svært høy aktivitet både i form av konkrete innlegg og gjennom stemmegivning.


Engasjementet på grasrota og i folkedypet av den norske o-bevegelsen er stort og satt sammen av mange fasetter.

Både kreativitet og kunnskap kommer til syne gjennom de mange leser-kommentarene som skrives inn under ulike artikler.

Hos OPN.no gjøres det ikke forskjell på Jørgen Hattemaker og Kong Salomon - Alle slipper til på likeverdige vilkår, så fremt de følger spilleregler tuftet på allmenn sunn fornuft.

I sum viser tallene fra "admin-panelet" hos Disqus.com at det de siste 3 måneder er postet så mange som 1.240 kommentarer fra leserne. Det skulle bli et snitt på rundt 14-15 per dag. Slett ikke galt med tanke på at OPN.no er en nisjekanal innenfor en relativt begrenset idrett.

Den dagen det ble postet flest leserkommentarer i løpet ovennevnte tidsperiode var 30. august, med så mye som 67 leser-innlegg.

Med tanke på stemme-givningen til de enkelte leserkommentarene så ble toppen der nådd 28. august med 240 stemmer - Eller 10 stemmer per time om du vil i løpet av døgnet.

Nå som sesongen er helt på hell har engasjementet blant leserne naturlig nok roet seg. Mange orienteringsløpere er også tungt involvert i andre idretter som nå er på vei mot sin høysesong - Tenker da på idretter som langrenn og skiskyting først og fremst.

Men fortsatt blir idrettsdemokratiet ivaretatt også utover høsten, og så sent som i dag er det så langt kommet inn 9 leserkommentarer - enda klokka ikke har passert 17 blank.
 


blog comments powered by Disqus


Mulig relevante artikler