Hovedløpet. Foto: Privat.

Hovedløpet. Foto: Privat.

- Vi er klare

To måneder før Hovedløpet og O-landsleiren går av stabelen er det meste klappet og klart på Beitostølen, lover Erik Østli.


- Vi har allerede hatt besøk av løpere fra Oppland O-krets og Sør-Trøndelag, som har løpt gjennom de tre treningsoppleggene på Beitostølen, samt ett opplegg i Etnedal, sier Erik Østli til OPN.no.

- Vi venter på både Møre & Romsdal, Østfold og Akerhus og Oslo o-kretser utover i juni før vi plukker ned treningsoppleggene og begynner å konsentrere oss om løpene og leiren, legger en entusiastisk Østli til.

Inn mot helgen bruker propellen i fjellriket mesteparten av energien sin til å legge til rette for 2.500 deltagere på Fjelleventyret - Det Norske Fjellmaraton som avvikles på lørdag. Deretter blir det på ny fokus på det som skal skje i dagene 5. til 11. august.

Kjente navn bak kart og løyper
- Vi er kjempeglade for å ha ressurspersoner som karttegner Helge Gisholt og løypelegger Jørn Sundby med oss, vektlegger Erik Østli, og fortsetter;

- Nå skal Helge trasésynfare alle traséene i løpet av juni, før Jørn kommer opp i juli og legger siste hånd på løypene, samtidig som han også har mulighet til å gjøre de aller siste rettingene på kartene.

I utviklingsområder som Beitostølen skjer det mye i løpet av det året som har gått siden NM mellomdistanse og stafett i fjor høst, spesielt gjelder dette i randsonene av kartet, og det er blant annet disse rettingene som blir gjort i juni.

Spesielt Knock Out Sprint-øktene og Kretsstafetten under O-landsleiren vil være i de områdene som er nærmest sentrum av Beitostølen og Beitostølen Helsesportsenter, får OPN.no vite.

Blir det deltakerrekord?
- Med bare drøye to uker igjen til den ordinære påmeldingsfristen mandag 20. juni er det så klart spennende å se hvor mange som har lyst til å være med på et krevende Hovedløp og en morsom og lærerik O-landsleir på Beitostølen, vedgår Erik Østli.

- Dessuten inviterer vi ungdommer fra 17-25 år til NOF's sommerleir samtidig med OLL hvor sommerleirdeltagerne får gratis sommerleir mot at de er med på OLL som instruktører, lokker han avslutningsvis.

Hovedløpet og O-landsleirens hjemmeside




Mulig relevante artikler