Arrangørstaben av Heidalsdilten i nye sponsede løpstrøyer er antagelig klare for innsats også i 2019. Arrangørfoto.

… NOEN MÅ DA KUNNE STOPPE GALSKAPEN?Løpsavgiften i den form den har i dag blitt en ren parodi og belastning for forbundets omdømme.

Heidal IL i Gudbrandsdalen er i ferd med å få en liten og ganske oppegående o-gruppe med en del yngre mennesker. I og med at vedkommende som fikk i gang dette i 2012 ikke er opptatt av ære, men av o-idrettens beste, skal ikke navn nevnes. Men verken vedkommende o-krets - som virker å være død, eller forbund har bidratt..

Heidal IL arrangerer nå et løp for tredje året på rad, Heidalsdilten, under Tormod Skilags paraply fordi HIL ennå ikke er medlem av o-forbundet. Om de når alt kommer til alt ser noe poeng i å bli det, er for så vidt en annen sak.

En viss person som heller ikke skal navngis, har resultatservice for dem, selvsagt på dugnad og uten kjøregodtgjørelse på de til sammen 600 km fram og tilbake.

Kravet om løpsavgift fra sentralt hold finner imidlertid sin adresse, via Tormod Skilag.

Fikk denne i dag:

Hei dere,
Det ble bare kaos med antall betalte, bedre rutine neste gang..
Det har ikke vært så lett å nøste opp i det..
Vi betaler fakturaen som den er sendt ut, ferdig!
Hilsen Tina.

Etter undertegnes oversikt var det 92 startende, kanskje var det 87 egentlig. Startkontingent kr 50, noe som gir 15 kr i løpsavgift pr løper. Så kan leserne selv regne hva beløpet til et forhåpentlig godt formål sentralt er.

"Noen" må stoppe denne galskapen. Ønsker vi orientering i distrikts-Norge?

Ut fra det kasserer Tina skriver, ser det likevel lyst ut for Heidalsdilt i 2019. Kartegner, tidtager osv er klar om helsa holder, på dugnad og uten kjøregodtgjørelse.

Hva gjør man ikke for den idretten man elsker? Og gleden ved å treffe igjen gjestene fra Nordfjord, Veten for ikke å snakke om den fantastiske Erik Haugen fra Ringsaker, fylkesmann Sigbjørn Johnsens høyre hånd!

Skrevet av 
Hans L Werp


blog comments powered by Disqus


Mulig relevante artikler