1. november 2004 så nettavisen OPN.no dagens lys - Dette er nå 15 år siden. Grafikk: OPN.no/iStockphoto.

OPN.no FYLLER 15 ÅRDet er i dag, 1. november 2019, 15 år siden OPN.no ble lansert på internett, helt fra scratch, blanke ark var utgangspunktet.

Med massiv publisering av nyheter, artikler, reportasjer, bildealbum og en omfattende resultatservice, med mye mere og gjennom en lang årrekke, viste OPN.no vei for orienteringsfolket og for orienteringsforbundet inn i nettuniverset.

Synliggjøringen av skogens idrett var enorm gjennom OPN.no's spalter, i tillegg var meningsutvekslingene i kommentarfeltet og gjennom velskrevne kommentarartikler slik at vi fikk reddet orienteringens egenart.

Men vi skal ikke gjøre dette til noe langt festskrift, benytter i stedet denne jubeldagen til å minne om følgende tidløse gullformler;

* Aktivitet skaper aktivitet og at folk drar folk, glem heller ikke at det er de nære og lokale ting som danner grunnlaget for å bygge en folkebevegelse. Lokale ildsjeler, de skaper lokal aktivitet, som så gir lokal synliggjøring, noe som igjen bygger en knallsterk posisjon og forankring. Som en løk, det bygges lag på lag, ringer i vann som tilslutt dekker alle hvite flekker og en hel nasjon.

Husk derfor å vanne de riktige og viktige blomstene!


blog comments powered by Disqus


Mulig relevante artikler