Illustrasjonsbilde. Foto: Dagfinn Øksenholt.

Illustrasjonsbilde. Foto: Dagfinn Øksenholt.

Nydalten tester nye Emit online-poster

På søndagens Nydalten tester arrangøren ut et nytt opplegg for online-poster fra Emit. - Dette vil forenkle opplegg og forbedre resultatservicen i mange o-løp framover, sier Dagfinn Øksenholt.


Nyvinningen er slik at data fra løperbrikken sendes online.

Vanlig o-brikke benyttes, på onlineposten er det en EKT-enhet (ser ut som en vanlig EKT-enhet, men er gul) som sender data til en senderenhet, eLink, som igjen sender dataene videre til serveren for bruk til Live-resultater.

- Dette vil forenkle opplegg og forbedre resultatservicen i mange o-løp i framover, sier Dagfinn Øksenholt.

Og selvfølgelig blir det online resultatservice på vårt Livesenter søndag, fortsetter han. Livesenteret for Nydalten finner du via denne linken.

Så på søndagens Nydalten kan derfor alle følge med på hva som skjer ute i Maridalsskogene. Enten man er på arenaen ved Maridalen skole, sitter hjemme ved PC’en, eller har med seg mobiltelefon eller nettbrett et hvilket som helst annet sted, dersom man bare har GSM-dekning.

Flere av løypene har «meldepost» ca. halvveis og mange klasser har også et «forvarsel» på nest siste post.

Speakerne på arenaen vil spesielt følge Trimtex Cup klassene (D/H 13-16), samt junior og senior. Men man kan altså selv følge med, også på andre klasser, om man er tilstede eller ikke, via Livesenteret.

Arrangøren melder for øvrig at etteranmeldinger nå strømmer på, man nærmer seg 650 deltakere, men fortsatt tar man imot flere.

Seniorklassene fylles også opp, med gode løpere fra blant andre Tyrving og Halden.

Men hvor blir det av landslagsløperne, blir det NTNUI-seier i herreklassen, kanskje tapetserer Trondheim-studentene pallen i fjorårets NM-terreng, på bortebane?

Etteranmelding kan fortsatt gjøres direkte i Eventor via denne linken.

Systemet stenges for påmelding lørdag kveld kl. 20.00, men man kan også etteranmelde seg på arena løpsdagen innen kl. 10.00, så lenge arrangøren har nok kart.

Men gjør man det på Eventor innen lørdag kveld garanteres riktig klasse og løype, sies det fra arrangørhold.

Løpsleder Helge Stubberud og hans rutinerte arrangørstab ønsker Velkommen til Maridalen!

Nydaltens hjemmeside.


blog comments powered by Disqus


Mulig relevante artikler