Folk og utstyr, eller bare utstyr, fra Emit og Quick har i en årrekke vært involvert i tidtaking på utøvere fra flere ulike idretter. Her representert ved tidtaker Dagfinn Øksenholt. Foto: Geir Nilsen/OPN.no.

Folk og utstyr, eller bare utstyr, fra Emit og Quick har i en årrekke vært involvert i tidtaking på utøvere fra flere ulike idretter. Her representert ved tidtaker Dagfinn Øksenholt. Foto: Geir Nilsen/OPN.no.

Emit og Quick slår seg sammen

- Det nye selskapet vil ha en samlet kompetanse, teknologi og kapasitet som gjør oss i enda bedre stand til å ivareta kundene på best mulig måte, heter det fra selskapene etter at Emit AS og Quick Systems AS har inngått en intensjonsavtale om å skille ut og samle tidtakervirksomhetene sine i ett nytt felles selskap.


Emit AS og Quick Systems AS har inngått en intensjonsavtale om å skille ut og samle tidtakervirksomhetene sine i ett nytt felles selskap.

Det nye selskapet vil ha en samlet kompetanse, teknologi og kapasitet som gjør oss i enda bedre stand til å ivareta kundene på best mulig måte.

Primærmarkedene vil være norske og nordiske arrangementer innen bl.a. ski, skiskyting, sykkel, løping og orientering.

Kravene til tidtakertjenester øker, og partene ønsker gjennom samarbeid å danne det største kompetansemiljøet innen tidtaking i Norge.

Det nye selskapet forvalter en komplett produktportefølje innen tidtakerutstyr, programvare og profesjonelle tidtakere.

Det nye selskapet skal levere produkter og tjenester som forenkler oppgaven for arrangører og øker opplevelsen for utøvere og publikum. Fokus vil være på kompetanseutvikling, kundeservice, innovasjon og resultatservice av høyeste kvalitet.

Planen er at selskapet skal være operativt fra 1. juli 2013.

Tiden fremover vil bli brukt til planlegging og igangsetting samt bemanning. Selskapet søker etter daglig leder.

--

Fakta
Quick Systems har siden starten i 1990 utviklet seg til å bli et solid programvarehus med ERP og logistikkløsninger som kjernevirksomhet. Løsningene er bransjeledende innenfor sine målgrupper. De siste årene har Quick Systems gjennom varemerket Quick Timing bygget seg opp som en betydelig aktør innen arrangement og tidtaking i Norge, basert på RFID-teknologi og innovativ programvare. Quick Systems holder til på Eina i Vestre Toten. Selskapet har 22 ansatte og omsatte for om lag 14 millioner kroner i 2012.

Emit har vært en komplett leverandør innen tidtaking med mer enn 30 års erfaring i bransjen. Emit har en bred portefølje innen tidtakingsprodukter med blant annet 2 egenutviklede brikkesystemer. Emit vil fortsette å utvikle, produsere og selge tidtakerutstyr til både det nye selskapet og gjennom sine distributører nasjonalt og internasjonalt. Emit har hovedkontor i Oslo, en egen utviklingsavdeling på Lillehammer og omsatte i 2012 for 16 millioner kroner og har totalt 12 ansatte.

Linker
Emit
Quick Systems


blog comments powered by Disqus


Mulig relevante artikler