post_07

ÅPENT SPØRSMÅL TIL NTNUI

Hva er startkontingenten i Hu & Hei?I disse dager, da sesongen avsluttes med mange merkelige løpskonstruksjoner, er det mye informasjon som mangler på Eventor.

I noen tilfeller er det opplest og vedtatt at dette er menighetsløp, og da er det heller ingen grunn til å tro at noen prøver å unndra avgift.

Men vi som er opptatt av at o-sporten er rettferdig, og at alle bidrar til fellesskapet – og som i tillegg mener at nærløpsavgiften slår så urettferdig ut at den må bort - kan lett bli mistenksomme når vi leser setninger som denne:

«Det blir kartsalg ved kantina i Realfagsbygget på Gløshaugen i morgen (torsdag) fra kl 11 til 13. Kartet koster 80 kr, plast 10 kr og tusjer selges til innkjøpspris.»

Dette er sannsynligvis utstyr som – i motsetning til parkeringsavgiften – er en obligatorisk del av deltakelsen.

Da skal denne utgiften ligge i startkontingenten, og det skal belastes avgift.

Mulig dette er klønete kommunisert på Hu & Hei’s hjemmeside, men spørsmålet er derfor;

Hva er startkontingenten, og ligger salget av kart, plast og tusj i løpsrapporten som avgiftsberettiget beløp?

Håper NTNUI, som består av mange kommende klubbledere, kan gi et hyggelig svar på dette uten å føle seg spesielt forfulgt.

Vi ser helst ikke at svaret legger opp til en lang diskusjon om plast og tusj skal betraktes som trykkekostnader, tatt før løpet, eller kan sammenlignes med avgiftsberettigete hamburgere som en annen klubb la i startkontingenten, men fortærte etter løpet.

Spørsmål fra Knut-Anders Løken


blog comments powered by Disqus


Mulig relevante artikler