Torgeir Nørbech aller først til veksling etter 1. etappe i 10Mila et tidligere år. Foto: Geir Nilsen/OPN.no.

Torgeir Nørbech aller først til veksling etter 1. etappe i 10Mila et tidligere år. Foto: Geir Nilsen/OPN.no.

NØRBECH MOT THON I BUSKERUD-KM - BERGLIA LEGGER LØYPENE

Sterke kort som Torgeir Nørbech og Anders Tiltnes, begge fra IL Tyrving, er blant de påmeldte til Buskeruds kretsmesterskap over mellomlang distanse.Fortsatt flere dager til påmeldingsfristen, men blant de som kjenner sin besøkelsestid er som allerede nevnt VM-løperen Torgeir Nørbech.

I løypene som er designet av verdensmester Morten Berglia, finner vi en annen verdensmester blant de påmeldte i KM-klassen H17, Harald Thon. 

Andre kjente navn fra øvre deler av resultatlistene gjennom en årrekke er Bjørn Haavengen, Jan Richard Eriksen, Damien Renard og Pål Skogedal.

Løpet går ved Bermingrud-Kølabånn, kjent som arena for Kongsberg-VM i 1978.

Som man skjønner, i Eikerløpet blir det gode muligheter for å måle seg både mot tidligere toppnavn, samt også representanter for den nye vinen.

Dersom trenerkorpset gir sine junior- og seniorløpere en fridag fra terping på o-tekniske gåter, runding av hushjørner og omfattende GPS-analyser, så er det bare å huke av torsdag 5. mai (kristi himmelfartsdag) og skogene ved Hokksund og Eiker, for der venter et orienteringsløp hvor ung møter gammel, elite møter bredde, terrenget er av ypperste kvalitet, det samme pleier å gjelde både kart og løyper, samt mye mere.

Og bedre konkurransetrening enn å delta i konkurranser er vi alle enige om at ikke finnes.

I kjent Eiker-stil regner for øvrig nettavisen OPN.no med at alle er like velkomne til en dag med postjakt på skogens premisser! 

ps! Ovenstående er skrevet og publisert mange dager i forkant av de ulike påmeldingsfrister, det er derfor å regne med at mange nye navn renner på de neste dagene.

Se også
* Påmeldte per klasse i KM Buskerud 2016 - Mellomdistanse


blog comments powered by Disqus


Mulig relevante artikler