Heidi Østlid Bagstevold kapret både NM-gullet og kongepokalen i sprint 2013. Arkivfoto: Geir Nilsen/OPN.no.

NM-GULL til Heidi Østlid Bagstevold

Kongepokalen og NM-gullet i sprint i Skien lørdag ble vunnet av Heidi Østlid Bagstevold med 9 sekunder tilgode på nærmeste forfølger. - Ekstra artig med kongepokal, kommenterte vinneren etter løpet.

Heidi Østlid Bagstevold var 9 sekunder foran Mari Fasting på 2.-plassen. Tone Wigemyr var 16 sekunder bak på bronseplass.

Bagstevold ble første norske kvinne som har slått Fasting i årets sesong. Fasting vant de to foregående kongepokalene.

– Skikkelig artig med NM-gull og ekstra artig med kongepokal. Dette var en skikkelig bekreftelse på at formen er god foran de viktige konkurransene som kommer, sa Bagstevold.